Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

1η μέρα All Star Game 2013: O "Chuck" έκανε το repeat! HL


 
Το All Star Game 2013 είναι γεγονός! Το μπασκετικό event της χρονιάς στις ΗΠΑ ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα και "Τα Νέα Σου" ξενύχτησαν για να σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τη μεγάλη γιορτή και όλα τα happenings!
 Η πρώτη μέρα του All Star Game 2013 περιλάμβανε το... "κλασσικό" πλέον ματς των Rising Stars, με την ομάδα του Charles Barkley να αντιμετωπίζει εκείνη του Shaquille O'neal ή αλλιώς... "Team Chuck" εναντίον " Team Shaq".
 Νικήτρια αναδείχθηκε η "Team Chuck", η οποία επικράτησε της " Team Shaq" με 163-135 και έτσι έκανε το repeat ( η ομάδα του "sir" Charles Barkley είχε κερδίσει και πέρσι με 146-133). Πάντως, για την ιστορία και μόνο, αξίζει να πούμε ότι, μετά και τη φετινή νίκη του Βarkley απέναντι στον O'neal το Rising Stars έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε μία σχέση... πελατειακή!
 Στο φετινό Rising Stars, μάτια έβγαλε ο... Kenneth Faried, o οποίος τελείωσε τον αγώνα με 40 πόντους (17/21 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/3 βολές) 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 10 καρφώματα!!!
 Από τους νικητές αξιόλογη εμφάνιση πέραν του Kenneth Faried, πραγματοποίησαν και οι Tristan Thompson (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Kawhi Leonard (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ), Ricky Rubio (10 ασίστ) και Isaiah Thomas (10 ασίστ).
 Από την άλλη πλευρά, για τους ηττημένους (οι οποίοι πάντως, πρέπει να αναφέρουμε ότι, ήταν φαβορί πριν την έναρξη του ματς) ξεχώρισαν οι Kyrie Irving (32 πόντοι, 5 ασίστ), Dion Waiters (23 πόντοι) και Damian Lillard (18 πόντοι).
Ο Tristan Thompson μας δείχνει τις...χορευτικές του ικανότητες!
Ο Usain Bolt δεν θα μπορούσε να λείψει από All Star Celebrity Game (προηγήθηκε του Rising Stars), όπου μας προσέφερε μάλιστα και ένα πολύ ωραίο κάρφωμα!

O Kevin Hart νικάει το Usain Bolt σε διαγωνισμό τρεξίματος με τη μπάλα!

Στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του Rising Stars...

Τα μαγικά του... Ρούμπιο!

Ο Κyrie Irving προκαλεί... ζαλάδες στο Κnight

To top 5 της βραδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου