Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

3η μέρα All Star Game 2013: West-East 143-138 με τον Chris Paul να βγάζει... μάτια!


 
To All Star Game 2013 ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα με το καθιερωμένο ντέρμπι West-East. H διοργανώτρια πόλη του Houston περίμενε με κομμένη την ανάσα αυτό το σπουδαίο παιχνίδι προκειμένου να παρακολουθήσει την επική μονομαχία του Lebron James με το
 KobeBryant!

  
Μία μονομαχία που σύμφωνα με πολλούς αναλυτές θα μπορούσε να δώσει απάντηση στο ερώτημα: " Ποιος είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας του κόσμου; Lebron ή Kobe;" Πάντως είτε είσαστε fans του Lebron είτε είσαστε fans του Kobe, σε αυτό το All Star ένα αστέρι έλαμψε και αυτό ήταν του Chris Paul!

  
O βραχύσωμος point guard έκανε φανταστικό παιχνίδι, σημειώνοντας 20 πόντους (με 4/5 τρίποντα, παρακαλώ πολύ!), 15 ασίστ και 4 κλεψίματα! Μάλιστα τα υπερπολύτιμα καλάθια που σημείωσε ο Chris Paul στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, του χάρισαν και τον τίτλο του MVP! Έτσι ο Paul έγινε ο πρώτος παίκτης των Clippers που παίρνει το βραβείο του MVP σε All Star Game!

 
Στα του αγώνα τώρα, η West ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και προηγήθηκε νωρίς-νωρίς με 7-0, χάρις στον Chris Paul. Η East όμως, αντέδρασε, πίεσε στην άμυνα και με τους Wade και James για αιχμή του δόρατος, προηγήθηκε με 23-24. Η West έψαξε για λύσεις και τις βρήκε στα πρόσωπα των Westbrook, Harden και Durant. Έτσι το 23-24 έγινε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα 38-30. H East απάντησε εκ νέου στη West με τον Kyrie Irving και έτσι οι "μπλε" προηγήθηκαν ξανά με 48-50. 

 
 Ο Popovich, μόλις είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ, έβαλε μέσα τον Chris Paul. Ο CP3 μαζί με τους Kobe Bryant και Blake Griffin επέβαλλαν το ρυθμό των "κόκκινων" και έτσι η West προηγήθηκε με 69-65. H κυριαρχία της West συνεχίστηκε επί ώρα, καθώς οι "κόκκινοι" ευστοχούσαν σε ότι σουτ έκαναν, ενώ οι "μπλε" δεν έδειχναν να βρίσκουν λύσεις. Έτσι το σκορ έγινε 119-109 λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

  
Σε αυτό το σημείο η East πραγματοποίησε την ύστατη αντεπίθεση και με τον Kyrie Irving να ευστοχεί έξω από τα 6.75 επανειλημμένα, μείωσε σε 119-118. Η West αφυπνίστηκε άμεσα, βρήκε λύσεις στην άμυνα από τον Kobe Bryant και με τους Chris Paul και Kevin Durant να δίνουν λύσεις στην επίθεση, έφτασε στη νίκη με 143-138.

   

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Kevin Durant και Chris Paul που σημείωσαν 30 και 25 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους ηττημένους οι 26 πόντοι του Carmelo Anthony και οι 21 του Dwyane Wade δεν έφτασαν για κάτι καλό. Τέλος αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, αυτή η νίκη ήταν η 3η συνεχόμενη για τη West και 4η τα τελευταία 5 χρόνια! 

Στα στιγμιότυπα ξεκινάμε με "king James"!
Parker και Paul ζαλίζουν το Chris Bosh!
O Kobe ρίχνει τάπα στο James και ο Durant καρφώνει!
Ο Harden υψώνει και ο Westbrook τελειώνει τη φάση με alley hoop!
Υπέροχο καλάθι από το Lebron James
Τα μαγικά του MVP, Chris Paul!
 
Eντυπωσιακή συνεργασία Paul και Durant
O Kobe σηκώνει και ο Griffin καρφώνει
Alley hoop με πρωταγωνιστές τους Wade και James
Ακόμα μερικά... "μαγικά" από το Paul!
To Top 5 της βραδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου