Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ήττα στη Νέα Σμύρνη και εκτός τετράδας….Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 84-72

Το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη λέει: “Αν κοιμηθώ αργά, θα  ξυπνήσω αργά και όταν θα ψάχνω για θέση θα είναι αργά”… Κάπως έτσι λοιπόν και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 24 πόντους (45-31)… Στις δύο πρώτες περιόδους οι “πράσινες” ήταν σαν να είχαν κατέβει για προπόνηση και έτσι οι ¨κυανέρυθρες” εκμεταλλευόμενες τα επιθετικά τους όπλα εκτόξευσαν τη διαφορά σε διψήφια διαφορά πόντων από τη δεύτερη περίοδο του ματς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινες ήταν εμφανώς βελτιωμένες  και έχοντας τις  Ντέλβα  και  Μαγκλάρα ως ηγέτιδες, (συνεπικουρούμενες βεβαίως από τις  Σπαθάρη και Τζόνσον) κατάφεραν να πιέσουν τις παίκτριες του “ιστορικού” και να μειώσουν τη διαφορά στους 7 πόντους, χωρίς όμως να καταφέρουν να μπλοκάρουν αμυντικά τις Μίλκοβα και την Παπαμιχαήλ. Αυτή η αμυντική δυσλειτουργία του Παναθηναϊκού, εν τέλει χάρισε στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης τη νίκη με 84-72.
Αυτή η ήττα οδήγησε την ομάδα εκτός τετράδας και ο προβληματισμός στο πράσινο στρατόπεδο όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι είναι μεγάλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου