Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

1η μέρα All Star Game 2012: Rising Stars Challenge HL


 Το All star game 2012 που όλοι περιμέναμε, ξεκίνησε! Η μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ έκανε την έναρξη της με τον αγώνα βετεράνων στις 2 π.μ. (ώρα Ελλάδας ) και συνεχίστηκε στις 4 με το Rising Stars Challenge ανάμεσα στην ομάδα του Chuck (Charles Barckley)  και του Shaq (Shaquille Oneal), με την αυλαία της πρώτης μέρας να πέφτει γύρω στις 6 το ξημέρωμα.
Επειδή ξέρουμε ότι πολλοί από σας δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε την 1η μέρα του All Star, είτε λόγω ώρας, είτε για άλλους λόγους σας έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα και βίντεο με τα highlights του Rising Star!
Oι δύο “παλιόφιλοι” Shaquille O’neal και Charles Barkcley ήθελαν τη νίκη, ο καθένας για την ομάδα του, αλλά τελικά ο Chuck ήταν ο κερδισμένος…
Τι και αν οι προβλέψεις πολλών έλεγαν ότι ο O’neal με τους Lin, Blake Griffin και Rubio θα κέρδιζε, εν τέλει η ομάδα του Barckley με τον καταπληκτικό Kyrie Irving να σημειώνει  34 (!) πόντους με  8/8 τρίποντα και 9 ασίστ επικράτησε με το απίστευτο 146-133!
Για τους νικητές εκτός του καταπληκτικού Irving, ξεχώρισαν ο  Paul George, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, ο Evan Turner που με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ έβγαλε μάτια, αλλά και  ο DeMarcus Cousins με 18 πόντους και  11 ριμπάουντ,
Από την πλευρά των ηττημένων η τριάδα των stars απογοήτευσε, καθώς ο  Ricky Rubio σημείωσε 12 πόντους,ο Blake Griffin 10, ενώ ο Jeremy Lin μόλις 2. Η ομάδα του Shaq ήταν σε τέτοιο βαθμό απογοητευτική που ο O’neal φώναζε, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι All Star που το αποτέλεσμα καταγράφεται μόνο για λόγους στατιστικής!
Βέβαια στην ομάδα του πρώην άσου των Lakers  υπήρχαν και κάποιοι που είχαν όρεξη και πάλεψαν, όπως  ο Norris Cole  που σημείωσε 18 πόντους, ο Tristan Thompson με 20 πόντους και  ο Greg Monroe με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ. Εν τέλει όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν καθόλου ανταγωνιστική την ομάδα του Shaq, η οποία υποτάχθηκε στην κλάση του Irving.
Ο Irving εξάλλου αναδείχτηκε και  MVP της αναμέτρησης (όπως ήταν αναμενόμενο μετά από τέτοια εμφάνιση), σαρώνοντας στη σχετική ψηφοφορία!
Στα highlights ας ξεκινήσουμε με 2 καταπληκτικές ασίστ και ένα απίστευτο drive του Ricky Rubio:






Θα συνεχίσουμε με 2 καταπληκτικά καρφώματα και μία τρομερή τάπα του John Wall:







Kαι θα ολοκληρώσουμε με μία υπέροχη ασίστ του Paul, ένα alley hoop κάρφωμα του Cousins και ένα τρομερό κάρφωμα του Blake Griffin:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου