Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τοπ 10 με καλάθια πίσω από τη μπασκέτα!

 Το All Star του ΝΒΑ πλησιάζει και τα πρώτα αφιερώματα για τη μεγάλη  γιορτή του αμερικάνικου μπάσκετ είναι ήδη εδώ! Σήμερα θα απολαύσουμε τα 10 καλύτερα καλάθια πίσω από τη μπασκέτα στο ΝΒΑ (!) και προσεχώς θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις!
Στο νο. 10 συναντάμε τον Μέισον των Χόρνετς σε ένα καταπληκτικό καλάθι, ενώ στο 9 ο Γκέι σημειώνει καλάθι και φάουλ ξεσηκώνοντας τα πλήθη!  Στο νο. 8 ο Μπελινέλι των Ουόριορς κάνει ότι θέλει την άμυνα των Μπακς και πετυχαίνει ένα απίστευτο καλάθι!!! Έπειτα ακολουθεί ο Μάρβιν Ουίλιαμς με ένα πολύ ωραίο buzzer beater καλάθι απέναντι στο Φοίνιξ, ενώ στο 6 ο Λάρι Μπερντ εκτελεί με δύο αντίπαλους, κολλημένους πάνω του…
Στο 5 μας περιμένει ο “king james”  με μία προσπάθεια ανάλογη της κλάσης του, στο 4 ο Kobe Bryant αποδεικνύει περίτρανα γιατί είναι ο κορυφαίος σύγχρονος μπασκετμπολίστας… Στο τοπ 3 τώρα, έχουμε τον  Κάρτερ και ακριβώς πιο πάνω και πάλι ο Λαααααρρρρρι Μπερντ!!! Τέλος στο νο.1 υπάρχει ένας θρύλος της δεκαετίας του 80 που λίγοι σχετικά γνωρίζουν και είναι ο Μόουζες Μαλόουν, ο οποίος με buzzer beater τρίποντο behind the backboard είναι δικαιωματικά στο νο. 1!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου