Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Διπλό στο παγοδρόμιο των Ιωαννίνων κόντρα σε θεούς και δαίμονες! ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο των Ζωσιμάδων… Και αυτό δεν το λέω καθόλου τυχαία… Ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα είχε να αντιμετωπίσει το απίστευτο κρύο των -4 βαθμών(!), τον πάγο που υπήρχε σε όλη τη δεξιά πλευρά του γηπέδου, τον ανεκδιήγητο διαιτητή Σπάθα που άφησε να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας, έναν παθιασμένο ΠΑΣ, τους «εχθρικούς» προς το «τριφύλλι», οπαδούς των γηπεδούχων και τον κύριο Χριστοβασίλη, πρόεδρο του Ηπειρώτικου συλλόγου, ο οποίος επί μία ώρα είχε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εκτός του γηπέδου, εντελώς αναίτια, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να έχουν τη συμπαράσταση των 600 φίλων τους από το 60΄και μετά..!
Και όμως ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό στενοχωρώντας με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο τους γηπεδούχους, αλλά πολύ ακόμα κόσμο που περίμενε στραβοπάτημα της ομάδας του Φερέιρα…
Το παιχνίδι βέβαια δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το «τριφύλλι» καθώς το γήπεδο ήταν μες στον πάγο και οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο βοηθός του Φερέιρα και να δουν την κίτρινη κάρτα οι Σπυρόπουλος και Λέτο, οι οποίοι ήταν στον… πάγκο του Παναθηναϊκού! Κατά τα άλλα το ματς ήταν ανοιχτό και δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, με αποκορύφωμα για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο τη φάση του 28΄, όπου ο Τοτσέ βγήκε απέναντι από τον Κηπουρό, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον γκολκίπερ του «Άγιαξ της Ηπείρου».
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 54΄με τον Κουίνσι να σουτάρει με το αριστερό από πλάγια θέση και τον Κηπουρό να σώζει σε κόρνερ, ενώ στο 74΄και πάλι ο Κηπουρός έκανε επέμβαση σε μία καταπληκτική κεφαλιά του Κατσουράνη! Όμως όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας: «μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα». Έτσι στο 85΄ο Τοτσέ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, πλάσαρε, ο Κηπουρός έδιωξε και στην επαναφορά ο Κλέιτον με ένα μαγικό ψαλιδάκι άνοιξε το σκορ, χαρίζοντας τρεις βαθμούς χρυσάφι στον Παναθηναϊκό!
Κορυφαίος παίκτης για τους νικητές ήταν ο καταπληκτικός Ορέστης Καρνέζης, καθώς ο Έλληνας πορτιέρο με τις επεμβάσεις του κράτησε το 0 στην άμυνα της «Αθηναϊκής» ομάδας και βοήθησε το «τριφύλλι» να αποδράσει από τα παγωμένα Γιάννενα. Η συμβολή του στην εξέλιξη του αγώνα ήταν καταλυτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου