Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η απίστευτη ιστορία του Αμαρουσίου με το Χόμαν

Συνήθως σε αυτή εδώ τη σελίδα σας λέμε ειδήσεις… Σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε συμβαίνει στην πολιτική, στην κοινωνία, στα αθλητικά, στον κόσμο κ.ο.κ.
Σήμερα όμως αποφάσισα να σας πω μία ιστορία που πολλοί σίγουρα δεν ξέρετε, την φετινή (αμαρτωλή) ιστορία του Αμαρουσίου. Όπως είναι ευρέως γνωστό, στο μπάσκετ όταν μία ομάδα χρωστάει σε έναν παίκτη ένα χρηματικό ποσό, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στα αρμόδια ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστικά όργανα, προκειμένου να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται… Σε αυτήν την περίπτωση η ομάδα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει τα χρήματα που πρέπει, αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή.
Έτσι συνέβη και με το Μαρούσι… Η ομάδα των Βορείων προαστίων χρωστάει ένα ποσό στον Αμερικανό πρώην παίκτη του συλλόγου, Χόμαν( αν δεν κάνω λάθος το ποσό ανέρχεται στα 75.000 ευρώ) και κατά συνέπεια βρίσκεται σε δεινή θέση τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όπου είναι τελευταία, όσο και σε μεταγραφικό επίπεδο, καθώς δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές (ο Χόμαν έχει καταγγείλει τον σύλλογο στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα).
Οι άνθρωποι λοιπόν του Αμαρουσίου μην έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισαν να καταβάλλουν τα χρεωστούμενα στον Αμερικανό σέντερ, προκειμένου να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν κάποια μεταγραφή και να ξεκολλήσουν από τον πάτο της Α1… Μέχρι εδώ λοιπόν όλα καλά…
Έλα όμως που ο Χόμαν δεν εμπιστεύεται τους Έλληνες και όταν λέμε τους Έλληνες, εννοούμε όλους τους Έλληνες, από τους ανθρώπους του Αμαρουσίου μέχρι τους δικηγόρους και τις τράπεζες..! Με αποτέλεσμα να ζητάει ναι μεν τα δεδουλευμένα του, αλλά να μην θέλει κανέναν Έλληνα μεσάζοντα για να τα πάρει, αλλά ούτε και να θέλει να έρθει στη χώρα μας για να τα πάρει..! Ως εκ τούτου έβαλε τον φίλο του και σέντερ του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ να έλθει σε επαφή με το Μαρούσι και να πάρει τα δεδουλευμένα… Το Μαρούσι από την πλευρά του έδωσε στον Μπατίστ 25.000 ευρώ και ζήτησε από τον Μπατίστ, να αποσύρει την καταγγελία ο Χόμαν στα δικαστικά όργανα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν καμιά μεταγραφή οι «κίτρινοι» και στο μέλλον θα πάρει και τα υπόλοιπα …
Ο Μπατίστ τα πήρε, αλλά… ο Χόμαν, άφαντος…! Σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε, ένα πράγμα..! Έψαξε παντού ο Μπατίστ, αλλά ο Χόμαν πουθενά, έτσι ο «Μιχάλης» επέστρεψε τα χρήματα στο σύλλογο, λέγοντας ότι δεν τον βρίσκει και ότι έκανε, οτιδήποτε ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να εξυπηρετήσει και τις δύο πλευρές, αλλά μάταια… Και εκεί που περιμένουμε όλοι τη συνέχεια της ιστορίας, βγαίνει ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος του Αμαρουσίου (ναι, ο γνωστός Βασίλης Κωνσταντίνου, το μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και παλαίμαχος τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» είναι και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Μαρούσι) και δηλώνει ότι o Χόμαν πρότεινε στον Μπατίστ να μοιραστούν τα χρήματα 2 τους και να μην δώσουν κανένα χαρτί αποπληρωμής στο σύλλογο! Βέβαια, όπως λέει, ο ίδιος ο Κωνσταντίνου, ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν δέχτηκε την πρόταση του συμπατριώτη του λόγου τιμιότητας και επέστρεψε τα χρήματα… Από την πλευρά του, ο Μπατίστ δεν επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου, ούτε όμως και τα διαψεύδει, με ότι συνεπάγεται αυτό… Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η απίστευτη ιστορία θα έχει ακόμα αρκετές συνέχειες, υπομονή λοιπόν και θα δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου