Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Με το δεξί μπήκε το 2012 για τις πρωταθλήτριες! Παναθηναϊκός-Βριλήσσια 3-0


Εύκολη νίκη πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού απέναντι στην ομάδα των Βριλησσίων. Έτσι οι πρωταθλήτριες έκαναν το καλύτερο ποδαρικό για το 2012 και παρέμειναν σε κοντινή απόσταση από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.
Οι «πράσινες» ,μπήκαν στο παιχνίδι αρκετά χαλαρά με αποτέλεσμα να αφήσουν τις αντιπάλους τους «ζωντανές» στο πρώτο σετ μέχρι το τέλος. Παρόλα αυτά όμως επικράτησαν εν τέλει με 25-19 των νεοφώτιστων αντιπάλων τους, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις βάσεις για μία άνετη επικράτηση.
Στο δεύτερο σετ το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε σοβαρό και διέλυσε την αντίπαλη ομάδα με 25-8, γνωστοποιώντας έτσι με έναν ιδιαίτερα ηχηρό τρόπο στο ευρύ κοινό, την διαφορά δυναμικότητας που το χωρίζει από τα Βριλήσσια. Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, επικρατώντας και πάλι του συλλόγου των Βορείων προαστίων με χαρακτηριστική άνεση (25-11).
Το συμπέρασμα του αγώνα είναι ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς καν να ιδρώσει κέρδισε τα Βριλήσσια, παίρνοντας 3 πολύ εύκολους πόντους. Έτσι λοιπόν συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ και να περιμένει στραβοπάτημα της τελευταίας για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου