Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Διπλό με Σπαθάρη! Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Παναθηναϊκός 62-70


Μεγάλο διπλό πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στον Άγιο Δημήτριο, απέναντι στον τοπικό Κρόνο καταφέρνοντας, έστω και προσωρινά να μπει στην πρώτη τετράδα της Α1 Γυναικών( ο Πανιώνιος έχει έναν αγώνα λιγότερο).
Το πρώτο μισό του αγώνα ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων είχε τη Γκοτζή σε μεγάλη μέρα με 14 πόντους και 6/6 δίποντα, ενώ οι «πράσινες» είχαν ως αιχμή του δόρατος την εξαιρετική, Ντέλβα, η οποία στα πρώτα 20΄της αναμέτρησης είχε σημειώσει 11 πόντους.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα όμως μίλησε η Σπαθάρη, καθώς ως γνωστόν οι μεγάλες παίκτριες στα δύσκολα φαίνονται… Έτσι λοιπόν και η Σπαθάρη σημείωσε το πιο καθοριστικό τρίποντο του ματς λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, τρίποντο με το οποίο το «τριφύλλι», όχι μόνο προηγήθηκε με 63-62, αλλά γύρισε και την ψυχολογία του αγώνα υπέρ του! Εν συνεχεία η Ντέλβα έκανε το 65-62 και αμέσως μετά και πάλι η Σπαθάρη με ωραία προσπάθεια έκανε το 67-22 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Εν τέλει το κερασάκι στην τούρτα προσέθεσε με σουτ 3 πόντων η Κοσμά για να γράψει το τελικό 70-62.
Το κλειδί του αγώνα για τον Παναθηναϊκό ήταν η εξαιρετική άμυνα της Σπαθάρη (παρά το τράβηγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια του ματς) πάνω στην Βουκίσεβιτς, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί ο Κρόνος, επιθετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου