Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Έπαιξε σαν Παναθηναϊκός… Παναθηναϊκός-Περιστέρι 104-69

Τα αστεία τέλος… Αυτό είναι το μήνυμα που εξέπεμψε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός από το ΟΑΚΑ και άπαντες σε όλοι την Ευρώπη πρέπει να το έλαβαν και αν δεν το έλαβαν, θα το λάβουν λίαν συντόμως..!Για την ακρίβεια ο Παναθηναϊκός σήμερα έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (τουλάχιστον στην Α1) και διέλυσε τους άτυχους Περιστεριώτες με 104-69, κάνοντας όλους εμάς (δημοσιογράφους και φιλάθλους) που βρεθήκαμε στο ΟΑΚΑ να τους χειροκροτήσουμε με ενθουσιασμό!
Οι “πράσινοι” έδειξαν εξ αρχής τα δόντια τους, καθώς προηγήθηκαν του Περιστερίου αρχικά με 10-0 και έπειτα με 18-4 στο 5΄! Ο τεχνικός των “πριγκήπων της Δυτικής όχθης”, Αργύρης πεδουλάκης, βλέποντας το ματς να πηγαίνει κάκιστα για την ομάδα του, πέρασε μέσα τον Μότσνικ, ο οποίος έδωσε κάποιες επιθετικές λύσεις στο Γυμναστικό, χωρίς όμως να αλλάξει τη ροή του ματς. Έτσι η πρώτη περίοδος βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται των αντιπάλων του με 26-12… Στο δεύτερο δεκάλεπτο, μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο για το “τριφύλλι” ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τον Μάιο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και έγινε δεκτός από τους φιλάθλους μέσα σε αποθέωση! Η είσοδος όμως του Έλληνα φόργουορντ όχι μόνο δεν αποδυνάμωσε τους “πράσινους”, αλλά τους ενίσχυσε και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο +23 για τους πρωταθλητές Ευρώπης(49-26).
Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στο παρκέ οι Γιασικεβίτσιους και Διαμαντίδης, με αποτέλεσμα το πάρτι να συνεχιστεί και να έλθει το +30(63-33 στο 24΄)! Το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος σε ανάλογο ρυθμό και οι “πράσινοι” κατάφεραν να φτάσουν την κατοστάρα(!) με κάρφωμα του Λόγκαν, για να σταματήσει εν τέλει το κοντέρ στους 104!
Το τελικό 104-69 αδικεί πάντως την καλή εμφάνιση των Αμερικανών Σκοτ και Έντουαρντς, αλλά και την φιλότιμη προσπάθεια του Γιαννόπουλου, οι οποίοι πάλεψαν όσο μπορούσαν για την ομάδα του Πεδουλάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου