Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

"Πρόβα" για το 7ο...Μιλάνο-Παναθηναϊκός 57-78

Ονειρικός! Αυτή η φράση "ίσως" να μπορεί να αποδώσει την χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού! Και λέω ίσως γιατί οι "πράσινοι" χθες ήταν βγαλμένοι από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών τους! Με απίστευτη άμυνα και φοβερή αυτοσυγκέντρωση διέσυραν τη Μιλάνο των Μπουρούση, Φώτση και Νίκολας δείχνοντας ότι μπορούν να κατακτήουν άνετα, αν το θελήσουν, την πρώτη θέση του ομίλου τους.
Οι "πράσινοι" με τους Μπατίστ, Βουγιούκα και Μάριτς να κυριαρχούν κάτω από το καλάθι, τον Σάτο να δίνει λύσεις στην περιφέρεια και τον Καϊμακόγλου να έχει πνίξει στην άμυνα τον Φώτση, έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο, προηγούμνοι με +20 (23-43).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν κατέβασε ρυθμό, αλλά με τον Λόγκαν σε ρόλο εκτελεστή ανέβασε τη διαφορά στο απίστευτο +29 (30-59)! Το παιχνίδι εν τέλει έληξε με το επιβλητικό για τους πρωταθλητές Ευρώπης, 57-78!
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, το γεγονός ότι αυτή η εκπληκτική "πράσινη" εμφάνιση ήρθε, παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός του "τριφυλλιού", Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν σε μετριότατη μέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου