Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τον λύτρωσε ο "Κατσούρ"... Παναθηναϊκός-Δόξα Δράμας 1-0

Μία ιδιαίτερα αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός εναντίον της Δόξας Δράμας στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο, κατά το οποίο είχαν την  υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους, αλλά δεν δημιούργησαν φάσεις με εξαίρεση την τεράστια ευκαιρία του Τοτσέ στο 8΄. Κατά τα λοιπά το πρώτο ημίχρονο ήταν υποτονικό με την Δόξα να αμύνεται και τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα της...
Στο δεύτερο ημίχρονο το "τριφύλλι" μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισε τους Δραμινούς στα "καρέ" τους, αλλά και πάλι οι "ασπρόμαυροι" αμύνθηκαν με νύχια και με δόντια, κρατώντας με αυτόν τον τρόπο την εστία τους ανέπαφη. Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι εκτός από την καλή άμυνα των Μακεδόνων, σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του 0-0 έπαιξε και η απίστευτη αστοχία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.
Εν τέλει στο 88΄συνέβη η φάση που έκρινε τον αγώνα, ο Λέτο εκτέλεσε κόρνερ και οι αμυντικοί της Δόξας απομάκρυναν την μπάλα, η οποία έφτασε στον Μαυρία, ο Έλληνας μέσος σούταρε, ο Σέρεμετ απέκρουσε και η μπάλα στρώθηκε στον Κατσουράνη, ο οποίος με δυνατό δεξί σουτ άνοιξε το σκορ, χαρίζοντας 3 βαθμούς-χρυσάφι στους "πράσινους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου